Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED

Actualizat pe 22 februarie, 2021 de Andrei

Heinner a lansat de curand noua gama de masini de spalat entry-level, model din care face parte si Heinner HWM-V6010D++, un produs fiabil, accesibil pe care il recomand. Daca esti in cautarea unei masini de spalat care sa indeplineasca specificul functional, fara alte functii speciale, cum ar fi cele Smart sau senzori de monitorizare suplimentari, atunci aceasta reprezinta o investitie de luat in seama. Desi cei de la Heinner s-au concentrat sa creeze o masina de spalat rufe cat mai accesibila, nu au fost neglijate aspecte importante cum ar fi un material de constructie rezistent sau folosirea unui panou de comanda, cu elemente de comanda electronice si semnalizare prin LED. Masina se comporta foarte bine in procesul de spalare, este usor de programat iar optiunile de spalare rufe sunt dintre cele mai diverse. Aspectele caracteristice tehnice cum ar fi capacitatea sa maxima de 6 Kg, cu o viteza de rotatie de 1000 rpm, o recomanda unei familii nu foarte numeroasa, formata din maxim 3 membrii.

Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, 60 cm, Alb

[hurrytimer id=”686″]

     Ca puncte de repere, in dreapta se afla panoul de comanda iar in stanga se afla recipientul pentru alimentare detergent granule sau lichid. Rufele sunt incarcate frontal, utilizand hubloul cu aspect circular care beneficiaza de un sistem de deschidere spre dreapta. Unghiul supus deschiderii este unul larg, fapt ceea ce faciliteaza o incarcare rapida, si facila, chiar si in cazul articolelor vestimentare mai voluminoase. Ca sa apuci mai usor acest capac, ai prezent pe membrana sau un maner cu functie de blocare la pornirea programului de spalat. Panoul de comanda iti permite sa monitorizezi cu atentie fiecare etapa din programul ales. Optiunile active sunt evidentiate prin aprinderea unor LED-uri in dreptul fiecare functii, astfel incat sa stii etapele de lucru, eventual etapele ramase in procesul de spalare, pana la finalizare. Butonul rotativ este cel responsabil de selectia programelor, Sistemul este unul mecanic, deci usor de manevrat in vederea obtinerii selectiei dorite.

Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, 60 cm, Alb

[hurrytimer id=”686″]

   Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84.5 cm inaltime, 59,7 cm latime si 49,7 cm adancime avand o greutate de 53 de Kg. Heinner HWM-V6010D++ este dotata cu un motor trifazat cu amortizoare ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 78 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1000 rot/min) eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kg iar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. Heinner HWM-V6010D++ are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Functia start intarziat, iti permite sa programezi timpul de pornire al masinii de spalat, incat sa poti avea un control al activitatilor mult mai bine stabiliti, pe parcursul zilei, fie ca esti acasa sau esti plecat.

Sunt prezente cateva functii mai avansate ce sporesc eficienta modului de functionare a masinii de spalat dar si siguranta la o functionare indelungata: Clatire suplimentara – utilizatorul are posibilitatea sa initieze un program scurt de clatire suplimentara a rufelor de la interior, Start intarziat – permite setarea unui interval de functionare, ECO Logic – functionare ecologica cu un minim consum de resurse, si Anti Sifonare – optine ce declanseaza o centrifugare mai delicata pentru a impiedica astfel aparitia cutelor inestetice.

Grila formata din cele 15 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Cel mai rapid program spala rufele usor murdare intr-un timp record de maxim 15 minute. O familie numeroasa are nevoie de un program adecvat pentru toate timpurile de haine. Aceasta setare, Zilnic 60,  iti permite sa pui zilnic rufele murdare la spalat, fara sa iti mai bati capul cu sortatul. Programul iti permite sa speli rufe din bumbac si din materiale sintetice in acelasi ciclu de spalare.

      Acest model Heinner HWM-V6010D++ este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Heinner dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Cu ajutorul sistemului Eco Logic optimizezi consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%.

Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Heinner HWM-V6010D++ sunt: Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (20°C, 40°C, 60°C) Sintetice rece la 40°C. Baby Care ce este un program cu ajutorul caruia vei spala eficient hainele de bebelus fara a mai pastra vreo urma de detergent in material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestuia. My Cicle care vă permite să setaţi şi să salvaţi un program la alegere creat de dumneavoastră. Spalare Lana acest program usor de folosit este destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta program curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport sau jeansi. Cel mai rapid program are o rurata de numai 15 minute. Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectarea spumei reziduale in caz de supradoza cu detergent sau solutii de curatare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Cel mai scurt program program de spalare rufe pe care il poti apela este de aproximativ 15 minute. Este o optiune ideala daca esti in graba sau in cazul in care rufele tale sunt usor murdare.

Masina Heinner HWM-V6010D++ are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9900 l/an de energie in program standard de 0,58 kW/h ciclu de spalare si 171 kWh/an consum in medie anual, calculat la 200 de cicluri de spalare. Un produs economic, care nu va incarca foarte mult factura la curent electric, fiind destul de ecologic. Recomandam aceasta masina de spalat ca fiind o varianta accesibila ce pune la dispozitie utilizatorului multiple optiuni de spalat, la pret accesibil.

Lasă un comentariu