Centrala murala in condensare Ariston Clas One 24, 24 kw, Schimbator primar inox, Panou comanda

Actualizat pe 8 februarie, 2021 de Andrei

Centrală termică Ariston Clas One 24 EU eficientă și confortabilă

Noua generație de centrale termice cu condensare Ariston a fost creată special pentru eficiență și confort. Cele 4 noi tehnologii introduse au rolul de a optimiza și mai mult consumul și de a oferi clienților ușurința în utilizare pe care o așteaptă de la o centrală termică modernă.

Vezi pretul pe eMAG (fara kit de evacuare)

Vezi pretul pe eMAG (Kit de Evacuare Inclus)

Ce ne-a plăcut

Avanataje
  • Centrală termică Ariston Clas One 24 cu consum redus de combustibil.

  • Conține cea mai nouă tehnologie de eficientizare a arderilor.
  • Utilizare simplă și fără erori datorită funcției de autodiagnoză.
  • Centrala are funcție de programare pe ore pentru un consum eficient și un confort maxim al utilizatorului.
  • Schimbătorul de căldură Xtra Tech stă la baza tehnologiei centralelor cu condensare Ariston și garantează performanțe maxime pe toată durata utilizării centralei termice Ariston. Schimbătorul a fost creat special pentru un randament ridicat, un transfer de căldură eficient și un debit crescut de agent termic.
  • Puterea termică a acestei centrale termice de apartament Ariston este de 24 kw.
  • Centrala termică Ariston Clas One 24 este compactă. Ea ocupă foarte puțin spațiu și este creată special pentru încălzirea optimă a apartamentelor.
  • Centrala termică cu condensare Ariston are ecran tactil și este compatibilă cu termostatul Wi-Fi CUBE S NET. Acest tip de termostat se conectează la aplicația Ariston Net, centrala putând fi astfel controlată de la distanță.
  • Garanția unei centrale termice cu condensare Ariston este de 3 ani.
Dezavantaje
  • Nu au fost găsite

Vezi pretul pe eMAG (fara kit de evacuare)

Vezi pretul pe eMAG (Kit de Evacuare Inclus)

Se poate intampla sa treceti prin numeroase situatii in care sa aveti nevoie de apa calda dar si de caldura, iar daca va bazati pe partea de sistem centralizat al orasului s-ar putea ca lucrurile sa nu fie unele avantajoase penru voi.

Exista posibilitatea ca exact in momentul in care vreti sa faceti un dus sa fie lucrari de intretinere la instalatia de apa calda sau poate aceasta sa fie sistata ori sa nu aiba presiune suficiente. Puteti insa sa scapati de tot ceea ce inseamna acest posibil disconfort prin intermediul utilizarii unei centrale termice, iar daca nu aveti una dar aveti nevoie, Ariston Clas One 24 poate fi ceea ce va trebuie.

O centrala termica Ariston Clas One 24 poate fi aleasa pentru a inlocui un model mai vechi dar in acelasi timp poate fi vorba si despre posibilitatea ca aceasta sa reprezinte modul prin care vreti independenta fata de orice sistem centralizat de incalzire.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici partea in care un astfel de model este ales pentru cei care tocmai isi construiesc o casa undeva unde aceasta poate fi singura modalitate de incalzire a casei. Pentru oricare dintre utilizari mai putem sa aducem in prim plan si partea de spatiu necesar pentru instalare, dar pana acolo trebuie sa vedeti daca instalatia de gaz pe care o detineti poate face fata acestui model sau daca suprafata locuintei este una potrivita. Dimensiunea, sau gabaritul mai bine spus pe care il detine acest model este dictat de dimensiunea de 400 x 315 x 745 dar si greutatea de 29.7kg

Confort fara efort
Beneficiile unui astfel de model mai pot tine si de ce alte caracteristici prezente, si poate fi vorba de exemplu despre partea de siguranta, iar ca si clasa de protectie electrica de exemplu veti avea una X5D. Partea de siguranta in ceea ce priveste linistea locuintei voastre tine de ceea ce inseamna nivelul de zgomot pe care Ariston Clas One 24 il poate atinge, si este vorba despre partea de nivel minim de 20dB si nivel maxim de 40dB. Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste partea de consum de energie aferent functionarii acestui model, si veti avea eficienta energetica (ACM) A XL iar pentru partea de clasa de eficienta energetica veti avea una A.

Alegerea unui model precum este si acesta Ariston Clas One 24 mai poate fi data de faptul ca discutam despre un tip de centrala cu condensare si o putere termica nominala de 22kW, iar puterea termica utila este de 3.4/ 23.6 kW.

Pentru controlul functionarii centralei veti avea posibilitatea de a va ajuta de afisajul digital pe care il are dar si de panoul de control suficient de accesibil.

Ariston Clas One 24 poate deservi o suprafata de pana la 180mp. Daca discutam despre partea de apa calda data de utilizarea acestui model veti avea un debit de 14.5l/ minut, iar pentru asta poate fi vorba si despre o putere consumata de 77W.

Pretul este unul accesibil in raport calitate/pret.

Lasă un comentariu